Musikk og dans i Ghana - workshop sommeren 2022

Sommeren 2022 arrangerer vi workshop med musikk- og dans i Ghana, like ved Coco Beach, i utkanten av hovedstaden Accra. 

Dato for workshop er 27. juni – 10. juli 2022. Registrering innen 1. april 2022.

I tillegg til å lære dans, rytmer og sang, får du oppleve den lokale kulturen på nært hold, og besøke noen av de fascinerende stedene Ghana kan tilby. Ghana er kjent for sitt vennlige og gjestfrie folk og sin enestående kulturarv, og nå har du muligheten til å fordype deg i tradisjonell afrikansk dans og musikk i hjertet av dette.

Dagen starter med en danseøkt der vi lærer danser og bevegelse til live trommer. Her er det danseinstruktører og trommeslagere involvert. Om ettermiddagen/kvelden samles vi til rytmesessions med trommer, rytmeinstrumenter og sang. Vi organiserer tur til de gamle fortene i Cape Coast der slavehandelen fant sted, og til naturreservatet i Kakum Nature Park. 

Fra 9. juli er det også mulig å bli med på en reise til landsbygden i Nord-Ghana, som er en kontrast til de store byene i sør. Du bor i jordhytter og får et uforglemmelig møte med de fantastiske menneskene som bor der. I nord kan du også besøke Mole Game Reserve, landets nasjonalpark med ville dyr.

Inkludert er frokost, varm lunsj og middag. Til måltidene tilberedes tradisjonell afrikansk mat med lokale råvarer. Det ghanesiske kjøkken har utrolig mye god mat å by på.

Du bor på gjestehuset ’Naba House’ som ligger i Teshie-Nungua, en forstad til hovedstaden Accra, 20 min. med bil fra sentrum. Huset ligger i fine omgivelser like ved Coco Beach, en av badestrendene i Accra. Vi tilbyr dobbeltrom med  enkel standard.

Pris for 2 ukers workshop inkl kost og losji: 10 500 kr

Interessert?  Ta kontakt for mer informasjon! Det kan være press på flyselskapene i sommerferien, så det er lurt å orientere seg på et tidlig tidspunkt. Gi oss en lyd så hjelper vi deg å finne ut av det, helt uforpliktende. Bare send epost til abu@adonaba.com

Det kan komme noen justeringer i programmet.

Bli lengre i Accra?

Du kan selvsagt bo lengre på Naba House, enten du kommer tidligere eller vil være lengre, eller når som helst ellers i året. Det er fint å reise rundt i Ghana på egen hånd også, om du vil forlenge reisen din. Vi gir gjerne tips om reisemål.

Mer om Ghana..

Ghana ligger i Vest-Afrika. Landet ble selvstendig i 1957, etter å ha vært britisk koloni under navnet Gullkysten. Det er mange lokale språk, med de fleste snakker engelsk som er det offisielle språket. Det er lett å komme i kontakt med lokalbefolkningen. Ghaneserne har rykte på seg for å være et av de mest imøtekommende og gjestfrie folk i Afrika. Ghana er et politisk stabilt land med relativ lav kriminalitet, og oppleves som et trygt reisemål. Temperaturen i Accra i juni/juli ligger stort sett mellom 26-30 grader, og selv om det er regntid kan det gå dager og uker mellom hver regnskur som pleier å være kortvarig.

Dette er inkludert:

10 danseøkter à 90min med profesjonelle instruktører og live trommer

10 timer à 90min rytmesession/trommer/sang med profesjonelle instruktører

15 netter innkvartering i dobbeltrom, enkel standard, inkludert rengjøring og klesvask.

Tre måtider pr dag med tradisjonell ghanesisk mat

Jamsessions

Transport til og fra flyplassen

Dette er ikke inkludert:

Flyreise, transport ved utflukter, vaksine, visum, reiseforsikring, reise til Nord-Ghana..